Schietpartij Groningen

Evdg Vandaag om 0747 De feiten vonden plaats. Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat bevestigt de politie op Twitter.


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland

De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden.

. 16 hours agoGroningen Zaterdagavond is even voor 2000 een schietpartij in de Haddingestraat geweest. 15 minutes agoOp sociale media van Twitter tot Dumpert doet de video intussen de ronde. De verdachte is.

De schutter is aangehouden. Schokkende beelden tonen schietpartij in centrum Groningen. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Een getuige filmde het incident. 9 juli 2022 2016 uur. Vandaag 0650 64477 64477 views vandaag schieten groningen wtf straat pistool biem ruzie.

09-07 Drie gewonden bij schietpartij Groningen verdachte aangehouden. Er zijn in. Het incident vond gisteravond rond 20.

De aanloop van dik veertig seconden naar de schietpartij. TTR HAA 10-07-22 06. Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen.

De schutter is voortvluchtig. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Het heftige voorval gebeurde gisteren rond 2000 uur.

Wat het motief van de schietpartij is is nog niet bekend. Volgens de politie is er meerdere keren. 16 hours agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat.

Drie gewonden Dader opgepakt Meer info HIERRR. De schutter is aangehouden. Er is een verdachte aangehouden meldt de politie rond 2145 uur.

19 Catholic clerics were hanged to death in the Dutch town of Brielle by Protestant Calvinists during the Dutch revolt against Spanish in 1572. De feiten vonden plaats omstreeks 20 uur in de. Posted by 1 day ago.

15 hours agoGRONINGEN ANP - Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zouden volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur twee mensen gewond zijn geraakt. 16 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen. 16 hours agoGRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt.

De schutter is aangehouden meldt de politie. Known as the Martyrs of Gorkum after the town to which they originally belonged. Ze schreeuwen en gooien enkele voorwerpen naar hem toe.

16 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Op sociale media circuleert een video van de schietpartij in Groningen waarbij zaterdag drie mensen gewond raakten. Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

5 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van het Nederlandse Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. De melding van de schietpartij kwam rond 2000 uur binnen bij de politie. Daarbij zijn gewonden gevallen.

Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. De straat wordt afgesloten door de hulpdiensten. Schietpartij binnenstad Groningen drie gewonden Bij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond zijn drie mensen gewond geraakt.

De traumahelikopter is daarbij ook aanwezig en was op de Grote Markt geland. Een traumateam landde met een helikopter op de Grote Markt. Er is veel onrust in de straat.

5 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van het Nederlandse Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. 4 hours agoGRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt. 09-07 Protestacties langs en op snelwegen.

4 hours agoSchietpartij Groningen. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zouden volgens de politie deze avond rond 20 uur drie mensen gewond zijn geraakt.

Tijdelijke blokkade in Drenthe hooi in brand bij Veenendaal. Schietpartij in de binnenstad van Groningen. Schietpartij in centrum Groningen.

De hulpdiensten in Groningen reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze. Op de beelden zien is hoe de schutter op straat ruzie krijg met een groep. Op deze video is te zien dat een groep van circa 10 personen een man uit de straat verdrijft.

Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden.


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen


Pin Op Rijksoverheid Infographics

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel